בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
לוקלי 
המתכון לשבת של פאר טסי 

המתכון לשבת של פאר טסי

 
לוקלי |
 

השבוע בני הדייג מארח את הזמר פאר טסי שפרץ לחיים של כולנו בסערה ונשאר שם בהצלחה.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
פאר טסי.jpg
 פאר טסי.jpg   צילום: יחסי ציבור 
 
 

אז מה המתכון שארוסתו של פאר מכינה לו שנותן למיתרי הזהב שלו עונג....

 

בני: פאר מה המתכון של ארוסתך טל שיום שישי לא שלם בלעדיו?

פאר: אני אדם שאוהב מאוד פרטיות אבל רק לך אני וטל מוכנים לגלות את המתכון הדגים המרוקאים שאנחנו כל כך אוהבים.

בני: לאה תוכל לגלות לנו מה מתכון?

פאר: המתכון כל כך פשוט וקל להכנה , אתה רושם?!

 

 

מתכון לדג מרוקאי:

מרכיבים:

  • 6-8 חתיכות דג בורי טרי
  • 2 גמבה אדומה
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל כתום
  • 1 פלפל חריף
  • 2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1 לימון
  • 10 שיני שום
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כף פפריקה בשמן
  • 1 כף פפריקה חריפה (לא חובה)
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 3/4 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

  • פורסים את הפלפלים לרצועות דקות, מלבד הפלפל חריף.
  • פורסים את השום לפרוסות, וקוצצים דק את הכוסברה.
  • בסיר סוטאז׳ (רחב ונמוך) מחממים 1/2 כוס שמן ומטגנים במשך 3 דקות את רצועות הפלפלים, את הפלפל החריף מניחים קרוב לשולי הסיר.
  • כאשר הפלפלים מתרככים מעט, מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים והשום הפרוס.
  • מנמיכים את האש ומניחים על הירקות את פרוסות הדג.
  • מפזרים מעל את הפפריקות והמלח בשכבה אחידה.
  • הסוחטים את הלימון לקערה קטנה, מוסיפים 1/3 כוס שמן ורסק העגבניות, ומערבבים היטב. שופכים מעל הדגים.
  • מפזרים את הכוסברה על הכל ומכסים את הסיר.
  • מבשלים במשך 30 דקות על אש בינונית-גבוהה, ומידי פעם מנערים את הסיר.

 

 
בני הדייג
 בני הדייג   צילום: ניר פקין 
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by